Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices and segments separated
- 1 tsp mustard seeds
- 1 ½ tsp salt, plus extra to season
- 3 - 4 tsp curry powder (see Tips)
- 1 tbsp garam masala (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 500 g water
- 700 - 800 g cauliflower, cut into bite-sized pieces (3 cm)
- ground black pepper, to season
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 100 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 g lemon juice
- 70 g dried apricots, cut into small pieces (5 mm)
- 1 green capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 756.3 kJ / 180.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Kohlenhydrate
- 15.1 g
- Fett
- 8.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.5 g
- Ballaststoff
- 6.9 g
- Natrium
- 620.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Chilli raita potato salad
55 min
Miso coleslaw
20 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Indian spiced sweet potato soup
25min