Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Dressing
- 1 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sumac, plus extra to serve
- 1 tsp ground cumin
Salad
- 9 sprigs fresh mint, leaves only
- 9 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 145 g red onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 fennel bulb, trimmed and cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 2 Lebanese cucumbers, cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 200 g tomatoes, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 tbsp white sesame seeds, toasted, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 718 kJ / 170.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 12.3 g
- Fett
- 9.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.3 g
- Ballaststoff
- 7 g
- Natrium
- 238.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Miso coleslaw
20min
Colourful quinoa salad
40min
Superfood salmon salad
1u. 5min
Broccoli salad
10min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1u. 15min
Asparagus and broad bean salad
25min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Fresh fennel salad
10min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min