Geräte und Zubehör
Quinoa tabouli
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
131.7 mg
Protein
7.2 g
Kalorien
993.3 kJ /
236.5 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
13.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on quinoa
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Basil pesto
10 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Colourful quinoa salad
40 Min