Geräte und Zubehör
Gwinganna mushroom pâté
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
75.6 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
678.8 kJ /
162.2 kcal
Fett
14.2 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Peanut chutney
10 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.