Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)

Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)

Keine Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions

Zutaten

Fish fingers
  • fresh parsley leaves only
    10 g
  • fresh dill fronds only
    4 sprigs
  • seeded wholemeal bread torn into pieces (see Tip)
    150 g
  • ground black pepper to taste
  • buckwheat flour
    40 g
  • boneless snapper fillets cut into pieces (2 x 8 cm)
    500 g
  • eggs lightly beaten and placed in a shallow bowl
    2
Bean and pea smash
  • canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained
    400 g
  • frozen green peas
    80 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • ground black pepper to taste
  • water
    30 g
Yoghurt tartare
  • natural yoghurt high protein (see Tip)
    40 g
  • lemon juice
    10 g
  • Dijon mustard
    ¼ tsp
  • fresh parsley leaves only, plus extra to garnish
    1 sprig
  • cornichons
    25 g
  • pickled capers
    1 tsp
  • lemon wedges, to serve

Nährwerte pro 4 portions

Kalorien 1780 kcal / 7420 kJ
Protein 165 g
Fett 56 g
Kohlenhydrate 135 g
Ballaststoff 31 g
Gesättigte Fettsäuren 12 g
Natrium 958 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen