Kompatible Versionen
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken roulade
- 3 chicken breasts, butterflied (see Tips)
- 90 - 130 g olive tapenade or pesto of choice
- 6 slices ham
- 6 slices Swiss cheese, gouda or Emmental
- 1 - 2 tbsp sun-dried tomatoes, roughly chopped
- 10 - 20 fresh baby spinach leaves
- 900 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1461.4 kJ / 348 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Kohlenhydrate
- 1.8 g
- Fett
- 18.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.2 g
- Ballaststoff
- 1.5 g
- Natrium
- 842.7 mg
Alternative Rezepte
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 dk
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2sa 10 dk
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 dk
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.