Geräte und Zubehör
Crunchy nut snaps
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
-
Brazil nuts110 g
-
raw unsalted cashews110 g
-
raw almonds110 g
-
hazelnuts, without skin110 g
-
raw honey100 g
-
egg whites2
-
shredded coconut90 g
-
flaxseeds30 g
-
sesame seeds40 g
-
puffed rice40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
13.1 mg
Protein
8.5 g
Kalorien
1442.7 kJ /
344.8 kcal
Fett
27.9 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
20.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good Food Mark LaBrooy
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry and puffed millet cereal bars
2 Std. 15 Min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Five seed energy bars
1 Std. 45 Min
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Roasted fennel dip
35 Min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 Std. 10 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Carrot cake bliss balls
40 Min