Five spice chicken with asparagus and pea salad
TM6 TM5 TM31

Five spice chicken with asparagus and pea salad

4.4 (7 Bewertungen)

Zutaten

Five spice rub

  • 1 tbsp olive oil
  • 2 tsp instant granulated coffee
  • 2 tbsp brown sugar
  • 2 tsp ground allspice
  • 2 tsp dried oregano
  • 2 tsp ground paprika
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp cayenne pepper
  • 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
  • 1400 - 1600 g whole chicken, trussed

Asparagus and pea salad

  • 40 g extra virgin olive oil
  • 60 g red wine vinegar
  • 2 tsp caster sugar
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 500 g water
  • 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 150 g sugar snap peas, trimmed
  • 60 g mixed salad leaves
  • ½ red onion, cut into thin slices

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2676 kJ / 637.1 kcal
Protein
50.5 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Fett
44.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Ballaststoff
3.5 g
Natrium
720.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte