Kompatible Versionen
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Kohlenhydrate
- 23.5 g
- Fett
- 19.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.4 g
- Ballaststoff
- 4.4 g
- Natrium
- 407.4 mg
Alternative Rezepte
Creamy vegetable rice
25min
Caramelised balsamic reduction
30min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Pickled Mushrooms
6 Std. 30 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Welsh Anglesey eggs
1 godz.
Mushroom and kale risotto
55 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Zucchini cheddar slice
45 min