Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Flaky pastry
- 360 g plain flour, plus extra to dust
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 90 g cold water
- 1 tsp pink peppercorns (optional)
Filling
- 1000 g water
- 25 g extra virgin olive oil
- 4 pinches sea salt
- 100 g basmati rice
- 3 eggs
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
Assembly
- 900 g fresh boneless salmon fillet, whole and skinned
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, roughly torn
- 1 egg, lightly beaten, for egg wash
Sauce
- 200 g white wine
- 400 g crème fraîche
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh dill, leaves only, roughly chopped
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3759.9 kJ / 895.2 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Kohlenhydrate
- 42.3 g
- Fett
- 65.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32 g
- Ballaststoff
- 2.3 g
- Natrium
- 479.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Prawn and mushroom crepes
50min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Rainbow bowl
1h 20 min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Poppy seed strudel
3h 15min
Eggplant rotolo
1h 40min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35 min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Pork fillet with mustard
35min