Geräte und Zubehör
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 pieces
Zutaten
-
raw almonds200 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
egg whites3
-
apple cider vinegar30 g
-
hot water250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
458.8 mg
Protein
8.5 g
Kalorien
922.4 kJ /
220.5 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoff
7.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Baking bread in cast iron
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1 Std. 45 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Seed and nut bread
1 Std. 30 Min