Geräte und Zubehör
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
139.6 mg
Protein
11.7 g
Kalorien
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Fett
28.7 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Harvest
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Dukkah
5 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Davidson plum cheesecake slice
2 Std. 45 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 Std. 45 Min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Rhubarb and ginger gin fizz
336 Std. 10 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min