Geräte und Zubehör
Curried pickled fish
Zubereitung 30 Min
Gesamt 49 Std.
6 portions
Zutaten
Curry sauce
-
cornflour1 ½ tbsp
-
water2 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
onions cut into thin slices2
-
ground cumin1 tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 ½ tbsp
-
apple cider vinegar400 g
-
light brown sugar200 g
-
sea salt1 tsp
Fried fish
-
plain flour100 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs3
-
vegetable oil to deep fry
-
hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
431.5 mg
Protein
23.9 g
Kalorien
1758.9 kJ /
420.4 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
59.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 Std.
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Chilli raita potato salad
55 Min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min