Geräte und Zubehör
Grisons barley soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
onion cut into halves80 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
leek white part only, cut into pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch" or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
116.2 mg
Protein
9.8 g
Kalorien
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Grisons Barley Soup
55 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Apple strudel
1 Std. 20 Min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 Std. 15 Min
Indonesian green spice paste
40 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 Min