Geräte und Zubehör
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
waxy potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube1100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
diced bacon (see Variation)150 g
-
clarified butter unsalted60 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
735.6 mg
Protein
10.4 g
Kalorien
2236.3 kJ /
534.5 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoff
6.2 g
Gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 dk
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2sa 30 dk
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2sa 10 dk
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 dk
Poached eggs with blade cover
30 dk
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 dk
Slow cooked chickpeas (TM6)
26sa 5 dk
Kewpie mayonnaise
10 dk
Café de Paris butter
25 dk
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2sa 45 dk
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2sa 25 dk
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 dk