Geräte und Zubehör
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
waxy potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube1100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
diced bacon (see Variation)150 g
-
clarified butter unsalted60 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
735.6 mg
Protein
10.4 g
Kalorien
2236.3 kJ /
534.5 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoff
6.2 g
Gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1 Std.
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Homemade tallow or lard
25 Std. 15 Min
Candied Almond
10 Min
Lemon pepper seasoning
1 Std. 35 Min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4 Std. 30 Min
Dairy-free coconut ice cream
Keine Bewertungen