Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Kohlenhydrate
- 32.7 g
- Fett
- 36.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 21.2 g
- Ballaststoff
- 1.6 g
- Natrium
- 272.1 mg
Alternative Rezepte
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Lemon curd (TM6)
15min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.