Kompatible Versionen
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Nährwerte
- pro 4 portions
- Kalorien
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Kohlenhydrate
- 48.5 g
- Fett
- 237.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 67 g
- Ballaststoff
- 25.1 g
- Natrium
- 7348.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Wasabi mayonnaise
10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Caesar salad dressing
10min
Bang bang broccoli
3h 25min