Geräte und Zubehör
Eat your veggie gardens
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
12 portions
Zutaten
-
water500 g
-
broccolini cut into 12 mini trees1 bunch
-
garlic clove (small)1
-
hulled tahini1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into 12 pieces2
-
red capsicum cut into 12 strips½
-
snow peas cut into halves diagonally6
-
cherry tomatoes12
-
Lebanese cucumber cut into 12 sticks1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
155.2 mg
Protein
2.3 g
Kalorien
254.8 kJ /
60.7 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Coconut almond "snowballs"
35 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Bellini
5 Min
Mixed seed and nut spread
5 Min
Ghost biscuits
1 Std. 15 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Sauerkraut salad
10 Min
Marshmallow pops
25 Std. 40 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min