Geräte und Zubehör
Sauerkraut salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into pieces (approx. 3 cm)2
-
carrots cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
apples cored and cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
sauerkraut (see Tips)600 g
-
orange juice only (optional)1
-
grapeseed oil2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chia seeds (optional)1 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1296.8 mg
Protein
4.5 g
Kalorien
604 kJ /
144 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoff
10 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Avocado and Hemp Pesto
10 Min
Green smoothie bowl with seeds and berries
10 Min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Spicy eggs with tomato sauce
30 Min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min