Geräte und Zubehör
Sponge cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 slices
Zutaten
-
butter for greasing
-
eggs (53-63 g each)4
-
sugar (caster sugar) to taste120 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
plain flour120 g
-
baking powder (optional)1 tsp
-
salt (optional)1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
5 g
Kalorien
705 kJ /
168 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
0.6 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sponge Cake
1 Std. 50 Min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 Std. 40 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Lollipops
40 Min
Basic bread dough
5 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Lemon cake
2 Std.
Marble cake
2 Std. 10 Min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Butter biscuits
50 Min
Apple strudel
1 Std. 45 Min
Cheesecake (unbaked)
5 Std. 30 Min