Geräte und Zubehör
Oysters Rockefeller
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 pieces
Zutaten
-
rock salt
-
fresh oysters cleaned and shucked (see Tip)6
-
fresh baby spinach1 oz
-
green onion in pieces1
-
bread crumbs2 tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
anise-flavored liqueur e.g. Pernod2 tsp
-
lemon juice2 tsp
-
hot sauce1 - 2 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
lemon in wedges, to serve1
-
Tabasco sauce to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
5 g
Kalorien
301 kJ /
72 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Table for Two
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Tuna Tartare
40 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Texas Chili
1 Std. 10 Min