Geräte und Zubehör
Sweet and Sour Pork
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
pork tenderloin in slices (1 in. x ½ in.)16 oz
-
mirin1 oz
-
soy sauce divided4 tsp
-
vegetable oil1 tsp
-
white pepper to taste
-
cornstarch2 tbsp
-
canned pineapple pieces, in juice drained juice reserved4 oz
-
vegetable oil½ oz
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled and sliced½ oz
-
rice vinegar3 oz
-
sugar3 oz
-
ketchup1 oz
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
yellow bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
onion in pieces (1 in.)4 oz
-
sesame seeds to garnish
-
green onions sliced, to taste, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
710 mg
Protein
25 g
Kalorien
1485 kJ /
355 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cheap Eats
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Soy Poached Chicken
50min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Tetrazzini
40min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Greek Style Pork Stew
1h
Meatloaf
1h 20min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h