Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing (see tip)
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 150 g onions (approx. 1 onion), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g chicken meat, skinless and boneless, cut into cubes (2 cm) (see tip)
- 750 g water
-
2
tbsp chicken stock paste, homemade
oder 1 chicken stock cube (for 0.5 l) -
240
g canned sweetcorn kernels, rinsed and drained (weight after draining)
oder 240 g fresh sweetcorn kernels - 240 g canned kidney beans, rinsed and drained (weight after draining)
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red pepper, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- tortilla chips, to serve
- sour cream, to serve
- canned jalapeño chillies, drained, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2818 kJ / 671 kcal
- Protein
- 22 g
- Kohlenhydrate
- 43 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoff
- 13 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Steamed rice
25min
Red Beans and Rice
1h 15 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15 min
Boiled eggs
20min
Lentil and spinach soup
50 Min
Asparagus cream soup
30min
Yellow Chicken Adobo
50 Min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Keine Bewertungen
Noodle soup
35 min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Basic Basmati Rice
35 min