
Geräte und Zubehör
Basic Vegetable Soup
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
frozen mixed vegetables (optional)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
185.8 kcal /
777.4 kJ
Protein
6 g
Fett
6 g
Kohlenhydrate
27.3 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Natrium
852.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA