Geräte und Zubehör
Lemon Risotto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish2
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water divided60 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh mint leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
851 mg
Protein
8 g
Kalorien
1933 kJ /
462 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Simply PreClean
5 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Spanish Rice
30 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Root Vegetable Soufflé
1 Std. 25 Min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 Min
Moussaka
2 Std. 20 Min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min