Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

4.8 44 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
2 portions

Zutaten

Steak
  • filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
    2
  • salt to season
Potatoes
  • water
    20 oz
  • baby red potatoes or mixed baby potatoes
    8 oz
  • rosemary
    1 sprig
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • whole black peppercorns
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • chicken stock
    5 oz
  • brandy
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • heavy whipping cream
    2 oz
Assembly
  • canola oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • Roquefort cheese crumbled
    2 oz
  • fresh rosemary (optional) to garnish

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 1622 kcal / 6786.5 kJ
Protein 90.9 g
Fett 118.8 g
Kohlenhydrate 38.1 g
Ballaststoff 4.9 g
Gesättigte Fettsäuren 56.4 g
Natrium 1796.8 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen