Geräte und Zubehör
Beef Wellington (Ben)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Beef Wellington
-
beef tenderloin (2 pieces, 14 oz ea.)28 oz
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard2 oz
-
garlic cloves peeled2
-
shallot in pieces1 ½ oz
-
fresh cremini mushrooms14 oz
-
button mushrooms7 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
prosciutto (approx. 3.5 oz)8 slices
-
pâté (optional) softened3 oz
-
puff pastry2 sheets
-
egg yolks slightly beaten2
-
Fleur de Sel1 tsp
Sauce
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
beef tenderloin filet mignon, in pieces (1½ in.)7 oz
-
black peppercorns12
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
red wine vinegar2 tsp
-
red wine e.g. merlot or cabernet (1 bottle)25 ½ oz
-
16 oz waterbeef broth16 oz
-
salt½ tsp
-
corn starch2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1510 mg
Protein
37 g
Kalorien
3012 kJ /
720 kcal
Fett
49 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Strawberry Panna Cotta
4 Std. 40 Min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 Std. 25 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min