Geräte und Zubehör
Butternut Squash Macaroni and Cheese
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)2 oz
-
cheddar cheese cut into pieces (½ in.)7 oz
-
water28 oz
-
butternut squash diced (½ in.)14 oz
-
macaroni12 ½ - 16 oz
-
milk14 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
all-purpose flour1 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
2255 kJ /
539 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Pasta
10 Rezepte
USA
USA
Memorable Mac and Cheese
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 Min
Classic White Cake
1 Std. 30 Min
Muffin Pan Lasagnas
1 Std.
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Mac and Cheese Muffins
1 Std. 5 Min
Apple, Date and Banana Oatmeal
10 Min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 Min
Pasta "alla Norma"
50 Min
Pear and Coconut Muesli
10 Min
Banana and Strawberry Muffins
1 Std.
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min