Geräte und Zubehör
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Baked fish
-
salt, fine to taste1 - 2 pinches
-
cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)6 - 8
-
black pepper, freshly ground to taste1 - 2 pinches
-
baby spinach, fresh100 g
-
395 g mussels, fresh, cleanedshrimp, raw, peeled, deveined395 g
-
whipping cream light340 g
-
goat's cheese in pieces200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned2
-
water to clean995 g
Rice
-
rice, white, type basmati395 g
-
salt, fine to taste1 tsp
-
black pepper, freshly ground to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil45 g
-
water625 g
-
chicken stock paste1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1105 mg
Protein
53 g
Kalorien
3720 kJ /
889 kcal
Fett
48 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Caramel toffees
Keine Bewertungen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Veal fillet with mirabelle plums
1 Std. 50 Min
Noodle soup
35 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Crunchy Granola
2 Std.
Chicken garam masala
50 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.