Geräte und Zubehör
Gochujang Ramen Noodles
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
water48 oz
-
large eggs4
-
8 oz pencil-thin asparagusbroccoli florets (optional)8 oz
-
dried ramen noodles (store bought, noodles only, no seasoning powder) (approx. 6.5 oz ea.)2 packages
-
sesame oil plus extra to drizzle½ oz
-
garlic cloves3
-
bell peppers deseeded, destemmed, thinly sliced (approx. 8 oz), (see Tip)2
-
Korean chili paste (gochujang)3 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
green onions (optional) thinly sliced, to garnish (see Tip)2
-
sesame seeds (optional) to garnish
-
chopped peanuts (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1526.7 mg
Protein
33.7 g
Kalorien
3082.5 kJ /
736.7 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoff
38.4 g
Gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
136.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Quick
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Korean Beef Bowl
1 Std.
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Chili Oil Noodles
30 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Lemon Pasta
35 Min