Geräte und Zubehör
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
795 g vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1237 mg
Protein
8 g
Kalorien
1305 kJ /
312 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Fish Stock
Keine Bewertungen
Onion Skin Broth
1 Std. 5 Min
Marinated peppers
55 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Pumpkin soup
35 Min
Versatile chunky soup
50 Min
Stewed vegetables
45 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Creamy pea soup
40 Min
Dairy-free pumpkin soup
30 Min