Geräte und Zubehör
Chicken and Bulgur Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
bulgur wheat2 ½ oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (¼ in.)14 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
apple peeled, cut into pieces (Gala, pink lady, etc.)2 oz
-
garlic cloves3
-
fresh red chili stem and seeds removed1
-
ground coriander1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
sesame oil½ oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
water28 oz
-
broccoli florets5 oz
-
cremini mushrooms stems removed, quartered3 ½ oz
-
sambal oelek1 tbsp
-
cilantro leaves chopped¼ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1002.6 mg
Protein
28.1 g
Kalorien
1121.8 kJ /
268.1 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoff
4.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soothing Soups
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 Min
Green Goddess Salad
10 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min