
Geräte und Zubehör
Hungarian Mushroom Soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
yellow onions quartered7 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
smoked paprika1 tbsp
-
sweet paprika2 tsp
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced18 oz
-
white wine1 ½ oz
-
water18 oz
-
whole milk8 oz
-
vegetable stock paste2 tsp
-
dried dill1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed (optional)2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh dill to serve4 sprigs
-
sour cream to serve4 tbsp
-
lemon sliced, to garnish1
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
187.8 kcal /
785.8 kJ
Protein
7.3 g
Fett
11.5 g
Kohlenhydrate
15.5 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Natrium
350.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Everything Mushrooms
13 Rezepte
USA
USA