Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.4 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 oz oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 16 - 17 ½ oz parsnips, sliced (½ in.)
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz yellow onions, cut into pieces
  • ½ oz unsalted butter
  • 19 oz chicken stock
  • 3 ½ oz canned cannellini beans, rinsed, drained
  • ½ - 1 oz pure maple syrup, plus extra to garnish (optional)
  • 3 ½ oz half and half, plus extra to garnish, to taste
  • mixed fresh herbs, to garnish
  • 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (see Tip) (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1352.1 kJ / 323.2 kcal
Protein
7 g
Kohlenhydrate
38.9 g
Fett
16.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Ballaststoff
7.4 g
Natrium
282.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte