Geräte und Zubehör
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
yellow onions cut into pieces3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced9 oz
-
dry white wine2 oz
-
buckwheat groats rinsed9 oz
-
vegetable stock divided19 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 oz
-
Gorgonzola cheese cut in pieces2 oz
-
1 oz sliced almonds, choppedhazelnuts chopped1 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
448.1 mg
Protein
14.8 g
Kalorien
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoff
8.7 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everything Mushrooms
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 Std. 30 Min
Frozen Yogurt Bark
6 Std. 10 Min
Basic Quinoa
35 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Basic Millet
45 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.