Geräte und Zubehör
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Zubereitung 1 Std. 40 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Beef Wellington
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water4 ½ oz
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
beef tenderloin17 ½ - 24 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh button mushrooms quartered10 ½ oz
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced2 oz
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
Madeira wine dry or sweet4 oz
-
puff pastry (see Tip)13 oz
Assembly
-
large egg whisked1
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
-
water17 ½ oz
-
carrots thinly sliced21 oz
-
whole milk12 oz
-
potatoes peeled, sliced (¼ in.)35 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
Madeira wine dry or sweet1 ½ oz
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter diced1 oz
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1541.5 mg
Protein
52.2 g
Kalorien
5694.6 kJ /
1361 kcal
Fett
72.8 g
Ballaststoff
13.4 g
Gesättigte Fettsäuren
27.2 g
Kohlenhydrate
119.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Braised Dongpo Pork
Keine Bewertungen
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
55 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Veal in tuna sauce
13 Std.
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 Std. 5 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min