Geräte und Zubehör
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Beer Can Burgers
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)24 oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale2 oz
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in one cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
brown ale6 oz
-
beef stock3 oz
-
soy sauce½ oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone cheese6 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1081.6 mg
Protein
37.9 g
Kalorien
2347.9 kJ /
561.2 kcal
Fett
37.8 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Kohlenhydrate
13.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Better with Beer
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Florentine Meatballs and Linguine
Keine Bewertungen
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Spanish Rice
35 Min
Steamed Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Baklava Cheesecake
Keine Bewertungen
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min