Geräte und Zubehör
Cholent
Zubereitung 4 Std. 50 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
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dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
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beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
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paprika1 tsp
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salt to taste1 tsp
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ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1027 mg
Protein
42 g
Kalorien
1812 kJ /
433 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
34 g
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