Geräte und Zubehör
Chinese Pork with Vegetables
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
pork tenderloin cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)21 oz
-
soy sauce divided2 oz
-
dried rice noodles10 ½ oz
-
oil divided2 oz
-
garlic cloves2
-
grated fresh ginger1 tsp
-
red onion julienned (½ in.)5 oz
-
red bell pepper julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
carrot julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
water divided45 oz
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
oyster sauce2 ½ oz
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed3 ½ oz
-
baby bok choy roughly chopped5 oz
-
salt1 tsp
-
fresh red chili sliced on the bias1
-
roasted cashews, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced on the bias2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
30 g
Kalorien
1735 kJ /
414.6 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoff
3.5 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Crown Roast of Lamb
1 Std. 40 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Cashew Chicken Stir Fry
30 Min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min