Geräte und Zubehör
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
8 pieces
Zutaten
Salmon Cakes
-
green onions trimmed, cut into pieces3
-
salt½ tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
fresh salmon skinless, boneless, cubed (1 in.)11 oz
-
large egg1
-
panko1 oz
-
capers drained but not rinsed1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
Corn Salsa
-
red onions cut into pieces4 oz
-
red bell peppers de-seeded, de-stemmed, cut into pieces3 oz
-
fresh jalapeño chili de-seeded, de-stemmed1
-
sweet corn kernels8 oz
-
salt¼ tsp
-
cilantro to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
11 g
Kalorien
431 kJ /
103 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mother’s Special Day
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Noodle Soup
50 Min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 Min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Fish Tacos
45 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min