Geräte und Zubehör
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (optional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16 g
Kalorien
1832 kJ /
438 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Ratatouille
40 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min