Geräte und Zubehör
Steamed cabbage and pork dumplings
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
32 pieces
Zutaten
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing1 tbsp
-
water plus extra as needed150 g
-
flour plus extra for dusting300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces 3-4 cm400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground pepper½ tsp
-
light sesame oil (15 g)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Protein
3 g
Kalorien
318 kJ /
76 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salted caramel ice cream
14 Std.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Bistro Mayonnaise
5 Min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1 Std. 5 Min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Honey loquat paste
1 Std.
Caramel toffees
2 Std.
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min