Geräte und Zubehör
Dim sum 'Shao mai'
Zubereitung 1 Std. 25 Min
Gesamt 2 Std.
40 pieces
Zutaten
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (optional) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Protein
3 g
Kalorien
240 kJ /
57 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen
Macarons with Pistachio Ganache
Keine Bewertungen
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
2 Std.
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Furikake
5 Min
Spicy Bean Curds
1 Std. 15 Min
Brown Rice Congee
30 Min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Wonton Soup
1 Std.
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Keine Bewertungen