Geräte und Zubehör
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
1398 kJ /
334 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Yu Sang
1 Std.
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Steamed Papaya Milk
50 Min
Hot and sour soup
20 Min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Fish and prawn stock
20 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Baked Sushi
1 Std. 15 Min