Geräte und Zubehör
Goulash soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
stewing beef cut into 1 cm pieces (see Tips)300 g
-
tomato paste20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
carrot cut into pieces (5 mm)100 g
-
celery cut into pieces (5 mm)130 g
-
red capsicum cut into pieces (1 cm)180 g
-
potato cut into cubes (1 cm)160 g
-
water500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
fresh crusty bread to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
933.5 mg
Protein
21.2 g
Kalorien
877.4 kJ /
208.9 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
7.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
15.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cooking
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sauerkraut soup
50 Min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Chicken with rice
1 Std.
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Cucumber soup
25 Min
Chilli garlic prawns
10 Min