Geräte und Zubehör
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
su150 g
-
taze fasulye kılçıksız, parçalara100 g
bölünmüş (2 cm) -
muz dilimlenmiş (1 cm)115 g
-
yaban mersini taze veya mor150 g
erik, çilek gibi yumuşak bir meyve) -
limon suyu ( 8-9. aydan itibaren)¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
3.16 g
Kalorien
780 kJ /
187 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoff
7 g
Kohlenhydrate
42.09 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25 Min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Keine Bewertungen
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Keine Bewertungen
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 Min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Sebzeli Etli Püre
35 Min