Geräte und Zubehör
Veen- en vlierbessen punch
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Protein
2 g
Kalorien
597 kJ /
143 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Appelpunch
30 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min