Geräte und Zubehör
Veen- en vlierbessen punch
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Protein
2 g
Kalorien
597 kJ /
143 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
IJssandwich
Keine Bewertungen
Koolsoep
50 Min