Geräte und Zubehör
Mustáros-kapros szósz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
350 g
Zutaten
-
repceolaj200 g
-
kapor, friss csak a levelek10 - 15 g
-
kristálycukor ízlés szerint20 - 30 g
-
fehér borecet20 g
-
citromlé20 g
-
dijoni mustár vagy más közepesen csípős mustár25 g
-
édes mustár30 g
-
tojás sárgája1
-
só½ tk
-
feketebors, őrölt¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Protein
10 g
Kalorien
8541 kJ /
2041 kcal
Fett
211 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Alap szakácskönyv
133 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Indiai mustár
15 Min
Rozmaringos vörösáfonya chutney
45 Min
Olívás kence
5 Min
Spenótos articsókás fokhagymás kenyér
Keine Bewertungen
Kenyérszósz
Keine Bewertungen
Obatzter (kenhető sajt)
10 Min
Gombás pástétom
Keine Bewertungen
Chili zselé
Keine Bewertungen
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1 Std. 35 Min
Taramasalata (Ikrasaláta)
Keine Bewertungen
Ikrasaláta
Keine Bewertungen
Ketchup
1 Std. 15 Min