Geräte und Zubehör
Ångade dumplings med kål och fläsk
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
32 stycken
Zutaten
Dumplingdeg
-
olja plus extra för smörjning1 msk
-
vatten plus extra vid behov150 g
-
vetemjöl plus extra för pudring300 g
-
salt¼ tsk
Fyllning
-
vitkål skuren i bitar400 g
-
salt1 ½ tsk
-
fläskfärs350 g
-
vatten530 g
-
sojasås20 g
-
10 g sakerisvin10 g
-
socker½ tsk
-
malen peppar½ tsk
-
ljus sesamolja (15 g)1 msk
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 styck
Protein
3 g
Kalorien
318 kJ /
76 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kexstjärnor med topping
Keine Bewertungen
Fyllda ägg
Keine Bewertungen
Sockriga pumpasticks
Keine Bewertungen
Coleslaw- & laxmackor
Keine Bewertungen
Kronärtskocka med Alfredosås
Keine Bewertungen
Dim sum 'Shao mai'
Keine Bewertungen
Fläskläggs- och senapskanapé
Keine Bewertungen
Läbbiga korvfingrar
1 Std.
Morotsenergibollar
15 Min
Proteinbollar med dadlar och pekannötter
Keine Bewertungen
Naturliga energibollar med jordnötssmör
Keine Bewertungen
Energibollar med choklad och hasselnötter
Keine Bewertungen